Доброго деня, шановна Тетяна. Оголошувала закупівлю (відкриті торги на 2 лота - сир для м.Харків та м. Полтава). По першому лоту ми встигли підписати договір ще до війни, по другому лоту не встигли, бо пройшло більше 20 днів, другий лот було відмінено відповідно до п.2 ч.1 ст. 32 Закону (замовник відміняє тендер у разі неможливості усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства у сфері публічних закупівель, з описом таких порушень, які неможливо усунути).
Зараз потреба в в сирі для м. Полтава (другий лот) залишилась, але по вартості вже не 150 тис. як я оголошувала, а на 60 тис. Чи можу я провести спощену на цю сумму, а не вт?
І є, будь ласка, ще одне питання. Провели торги на овочі, але розуміємо, що не вистачить до кінця року. Чи можна оголосити ще одну закупівлю на овочі до кінця року, але не закривати попередню закупівлю. тобто, чи можна оголосити нову закупівлю, поки в мене діюча попередня з тим же самим предметом. Щоб два договори існували одночасно. Дуже дякую